Opublikowano 23-10-2023 Dodał sp2mm

Uczniowie klasy 2B doskonale  wiedzą, jak ważne jest codzienne spożywanie warzyw i owoców.  Mają świadomość, że jedząc je,  dostarczają swojemu organizmowi cenne witaminy i wspomagają go.

20 października, podczas zajęć, uczniowie klasy 2B  w grupach wykonali kolorowe surówki z marchewki, kiszonej kapusty, kapusty pekińskiej, cukinii.  Po  wspólnej, wytężonej pracy odbyła się degustacja wykonanych potraw.

Przyrządzenie surówek dało dzieciom wiele satysfakcji.

przygotowała: Hanna Bartnicka

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close