Opublikowano 22-10-2024 Dodał sp2mm

DZIEŃ CHŁOPAKA świętowaliśmy w Pizzerii Da Grasso.
Na początku umyliśmy ręce, założyliśmy fartuchy oraz czapki Kucharza.
Potem, pod kierunkiem pani Pauliny, wygniataliśmy ciasto, wałkowaliśmy je, smarowaliśmy sosem, dekorowaliśmy serem, szynką, salami, kukurydzą.
Z wielkim  zaangażowaniem przygotowywaliśmy swoje pizze. Wyglądały pięknie. Zjedliśmy z apetytem. Na zakończenie warsztatów Małego Kucharza wszyscy otrzymaliśmy dyplomy. W drodze powrotnej zrobiliśmy sobie zdjęcie przy fontannie przed Pałacem Dernałowiczów.

To był super dzień 😊 klasy 4b

Anna Mizgier

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close